Vyskúšaj tieto úžasné pečené ovsené vločky s ESTY VEGAN proteínom Škoricové hniezdo. Perfektné raňajky alebo zdravý dezert, ktorý ťa nabije energiou na celý deň. Na vrchu ich ozdobíš kešu maslom a mandľami pre extra chuť a chrumkavosť.
Ingrediencie:
- 1 banán
- 250 ml ovseného/ryžového mlieka
- 2 čl vanilky
- 1 odmerka ESTY VEGAN proteínu Škoricové hniezdo
- 1 čl prášku do pečiva
- štipka soli
- 150 g celých ovsených vločiek
Na vrch:
- 50 g kešu masla esty
- 40 g javorového sirupu
- Plátky mandlí
Postup:
- V mise zmiešaj banán, mlieko, vanilku, proteín, prášok do pečiva a soľ. Pridaj ovsené vločky a dobre premiešaj.
- Zmes nalej do pečiacej formy a peč v predhriatej rúre na 185°C 35-40 minút.
- Na vrch natri kešu maslo, polej javorovým sirupom a posyp mandľovými plátkami.
Uži si túto zdravú a chutnú pochúťku! 😍