Salted Caramel PB Ice Cream Bites 🍨

Salted Caramel PB Ice Cream Bites 🍨

Leto je tu a s ním prichádzajú aj nové osviežujúce dobroty! Ak hľadáš ideálny proteínový snack na horúce dni, tieto Salted Caramel PB Ice Cream Bites sú presne to, čo potrebuješ. 🥜🍫

Ingrediencie:

  • 1,5 banánu
  • 2 odmerky slaného karamelového arašidového proteínu
  • 2-3 PL arašidového masla
  • špetka soli
  • hořká čokoláda na politie

Postup:

  1. Príprava zmesi: V miske zmiešaj 1,5 banánu, 2 odmerky slaného karamelového arašidového proteínu, 2-3 polievkové lyžice arašidového masla a špetku soli. Miešaj, kým nezískaš hladkú konzistenciu.

  2. Plnenie formy: Vzniknutú zmes nalej do silikonovej formy. Môžeš použiť akúkoľvek formu, ktorú máš po ruke – ideálne sú formy na mini muffiny alebo iné drobné formy.

  3. Mrazenie: Formu so zmesou vlož do mrazáku minimálne na 2 hodiny. Je dôležité, aby zmes bola dostatočne stuhnutá, aby si ju mohla jednoducho vybrať z formy a polievať čokoládou.

  4. Čokoládová poleva: Po vybratí z mrazáku roztop horkú čokoládu a polej ňou jednotlivé kúsky zmrzliny. Nechaj čokoládu stuhnúť, čo by malo trvať len pár minút.

A je to! Tvoje Salted Caramel PB Ice Cream Bites sú hotové a pripravené na konzumáciu. Sú neskutočne chutné, plné bielkovín a ideálne na osvieženie počas horúcich letných dní.

Tieto zmrzlinové kúsky sú nielen rýchle a jednoduché na prípravu, ale aj zdravé. Kombinácia banánu, arašidového masla a proteínu ti dodá energiu a pocit nasýtenia. Čokoládová poleva pridá sladkú bodku na záver.

Tak neváhaj a vyskúšaj tento recept ešte dnes. Veríme, že si tieto chutné snacky zamiluješ rovnako ako my!

👩🏽‍🍳: @linda_halajova

 

Späť na blog

Pridať komentár