Jesenná kaša so slivkami a kokosovo-broskyňovým ESTY proteínom pre sviežu a sýtu cuť doplnenú škoricou a kurkumou.
Ingrediencie:
- 40 g ovsených vločiek
- 10 g PEA proteínu Broskyňa - Kokos
- 40 g hokkaido pyré (môže byť aj kúpené)
- 200 ml rastlinného mlieka
- 150 ml vody
- 1 čl arašidového masla ESTY Arašid
- 1 čl javorového sirupu (voliteľné)
- ½ čl tekvicového korenia (voliteľné)
- ½ čl kurkumy
- 2 ks sliviek
- ½ čl škorice
- Kokosový olej
Na vrch:
- Pečené slivky
- Granola
Postup:
1. Tekvicu si môžeme pripraviť vopred. Ošúpeme, nakrájame na kocky a uvaríme vo vode. Môžeme skladovať v chladničke alebo mrazničke. Prípadne, použijeme už hotové pyré z obchodu.
2. Slivky umyjeme, rozkrojíme na polovicu a vyberieme kôstku. Potrieme kokosovým olejom, posypeme škoricou a pečieme 15 minút pri 200 stupňoch.
3. Ovsené vločky, pyré, maslo, sirup, korenia zalejeme mliekom a varíme na miernom plameni, kým nevznikne krémová konzistencia. Postupne pridávame vodu. Na záver pridáme proteín dobre premiešame.
4. Kašu nalejeme do misky, granolu, pečené slivky alebo extra arašidové maslo.
👩🏽🍳: @annamaria_bilas